franturi de ganduri

Sunt doar franturi de ganduri ... desprinse toate din acel ceva ... si doar inima iti poate spune frumusetea ta ...

joi, 25 august 2011

dragoste cu ea ... [de vlad]

Te-ai gandit vreodata cum ar fi sa faci dragoste cu sufletul unei femei? Incepi prin a o privi, esti curios ce se ascunde in spatelor vesmintelor sobre: poate teama, poate singuratate. Te intrebi daca s-ar lasa dezbracata de ele pentru tine. Si daca da, nu te poti opri din a gandi: ce vei gasi dincolo de dezamagiri si sperante, dincolo de tacere sau vorbe fara sens, dincolo de ea? ...si imaginatia o ia razna, senzatiile si trairile ti se invalmasesc, gandurile se transforma intr-un tavalug care te copleseste.
Visezi...o dezbraci usor, mai intai curios si timid, apoi incitat si nerabdator, in sfarsit, o descoperi goala in fata ta, doar pentru tine, dăruindu-ti-se pe deplin. Te intrebi ce gandeste? "Nimic". Esti doar tu si ea, un suflet care a dezbracat un alt suflet ..si mangaierile...si tacerea.
Poate ti se pare ca stii totul...poate crezi ca nu mai este nimic de vazut. S-ar putea sa te inseli. Oricat de mareta a fost contopirea, sufletul inca nu i-l poti cuprinde. Nu vei putea niciodata. Nici daca ai descoperit ceea ce se ascunde in spatele aparentelor, nici măcar daca te-a facut sa vezi in toate goliciunea si splendoarea ei - Iubirea. Sau poate tocmai de accea, maine te va surprinde într-un fel la care tu astazi nici nu te-ai putea gandi.
...si-ti vei dori din nou sa faci dragoste cu sufletul ei... [de vlad]

Un comentariu:

si inima ta spune o frantura de un gand frumos ...