franturi de ganduri

Sunt doar franturi de ganduri ... desprinse toate din acel ceva ... si doar inima iti poate spune frumusetea ta ...

marți, 7 februarie 2012

De la iubire la ura sau de la ura la iubire?!

Se spune ca de la iubire la ura e doar un pas ... Si de la ura la iubire e doar un pas ... Dar ce te faci atunci cand nu e nici ura si nici iubire?!Cati pasi sunt pentru acele sentimente care nu pot fi descrise in cuvinte?!
Ce e dincolo de ura?!Dar dincolo de iubire, mai exista altceva?
Si daca nu mai simti nici ura si nici iubire, atunci ce simti? Ce sentimente mediocre zac in acest suflet?! Le poti numi sentimente mediocre sau au o denumire speciala?! Ma intreb cine le simte sau cate persoane le pot simti ... Si de ce trebuie sa le simti? De ce atata mediocritate?! Poate e un fel de ura iubind, sau iubind cu ura ... Se poate asa ceva?! Si daca exista asa ceva, cum este posibil asta?!
Sunt sentimente pe care nu le vom intelege niciodata. Pur si simplu le simtim. Banuiesc ca sunt sentimente intermediare pentru de la iubire la ura sau pentru de la ura la iubire ... Si totusi, de ce ne place sa ne complicam atat existenta cu aceste sentimente mediocre?! Probabil, ca asta ne face sa ne simtim mai bine... Asta ne alina suferintele, gandurile, sufletele mult prea ranite ... Si de ce nu am renunta la aceste sentimente?! Si tindem sa ne agatam de ele ca de ultimul fir de ata?! Probabil, pentru ca nu poti ura ceea ce o data ai iubit ... poti doar sa iubesti in continuare si atat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

si inima ta spune o frantura de un gand frumos ...