franturi de ganduri

Sunt doar franturi de ganduri ... desprinse toate din acel ceva ... si doar inima iti poate spune frumusetea ta ...

miercuri, 1 februarie 2012

ar fi trebuit sa fie ziua noastra ...

Stiu ca maine ar fi fost ziua nostra ... Ar fi trebuit sa fie, dar nu este; de fapt nu cred ca mai va mai fi niciodata. Si pentru ca trebuia sa fie ziua noastra, am depanat singura amintiri cu noi... alea putine care sunt. Da, poate nu ne-am vazut noi, dar am trait lucrurile cu cea mai mare intensitate. Si poate nu avem un trecut impreuna, dar asta nu m-a impiedica sa ma indragostesc de tine. Si te iubesc si te voi iubi in continuare asa cum trandafirul iubeste si ploaie rece si soarele prea fierbinte si vantul prea tare si zapada prea dura...Mereu te voi purta in sufletul meu...
E trist sa stiu ca nu mi-ai primit e-mailurile, poate daca le-ai fi citit... poate ai fi inteles o parte din ceea ce am facut ... Am facut ce tu insuti mi-ai aratat, insa eu nu am stiut sa fac lucrurile exact ca tine, dar am reusit intr-un final. Mai stii cand mi-ai zis ca tu faci totul cu cap?!ca eu trebuie sa vad dincolo de acele cuvinte, dincolo de acele fapte, ca trebuie sa vad ce sta de fapt in spatele a tuturor lucrurilor... Iti mai amintesti cand mi-ai explicat de-a firul, litera cu litera, cuvant cu cuvant, propozitie cu propozitie, fraza cu fraza, si am realizat ce faceai tu, ca tu incercai  sa gasesti solutia cea mai buna a problemei tale...?!Initial, si eu am facut ca tine... m-am simtit umilita, batjocorita, la nu moment dat nu mai vroiam sa stiu nimic de tine, dar apoi cand tu mi-ai explicat... ei bine, m-am linistit. Si erai chiar surprins ca totusi am inteles atat de repede si nu a trebuit sa-mi explici totul mai rau ca la copii mici. Stiam ca ma indepartai intentionat, ca nu vroiai sa sufar. Ei bine, nici eu nu am vrut sa te fac sa suferi, dar era nevoie ca eu sa ma dau la o parte pentru tine, pentru ca solutia pe care tu ai gasit-o sa mearga. Stiam ca daca mai eram si eu, lucrurile ti se complicau mult prea tare. Si am vrut sa ti le usurez. Poate am gresit, dar am facut ce am considerat mai bine pentru tine, pentru ca problemele tale sunt mult mai grave decat ale mele; ale mele sunt copilarii. De aceea, te-am lasat sa ma calci in picioare. Te-am lasat sa crezi ce e mai rau despre mine. De ce crezi tu ca nici nu prea m-am aparat sau ce am zis erau niste scuze aiurea, stupide oricum ... Pentru ca stiam ca si cu mine pe capul tau, era prea mult. Am vazut cand ai cedat, cand erai disperat, de aceea am mintit, am facut porcarii ca sa te indepartez de mine. De aceea nici nu puteam sa-mi cer iertare, pentru ca nu pot cere iertare pentru lucrurile bune pe care le fac.
Sper ca in timp, dupa ce ti se va rezolva problema, sa intelegi sacrificiul pe care l-am facut si faptul ca am incercat sa-ti fac un bine. Stiu ca tu nu ai nevoie de mine, asa cum eu am nevoie de tine. Dar tu m-ai facut mult mai puternica chiar daca eu nu-ti zic si spun ca sunt la fel de slaba. M-ai schimbat enorm. M-ai schimbat in bine. Nu pot zice ca nu mai simt acea depresie deloc, dar tu m-ai ajutat sa ma vindec. Iti multumesc pentru ploaia calda de vara pe care ai adus-o in sufletul meu. Nu-ti face griji, nu voi mai lasa umbrele sa ma bantuie. Voi deveni si mai puternica, doar sunt o luptatoare, nu?!
Mi-ar fi placut totusi sa vezi si tu dincolo de vorbele mele... sa le intelegi si tu, ca poate nici eu nu am avut nicio alta alternativa decat asta ca tie sa-ti iasa solutia asa cum vrei tu. Stii cat m-ai certat tu pe tema asta, acum te inteleg pentru ca sunt cam in aceeasi situatia ca a ta.
Stiu ca practic ne-am ranit enorm unul pe altul : eu ca am vrut sa te indepartez ca sa-ti iasa planul tau, si tu ca nu ai vazut dincolo de vorbe si mi-ai zis destule, dar intr-o buna zi poate vei ajunge sa ma intelegi si sa ma ierti si ai sa mai vorbesti cu mine ...
Tu poate ai sa ma uiti... insa eu niciodata ... bucuria imensa cu care ai umplut sufletul meu candva nu se poate uita. Mi-ai aratat cum e iubirea, si asta nu se uita prea usor. Si am vibrat la fiecare cuvant al tau de iubire... Si daca nu in viata asta, poate intr-o alta viata, ne vom putea sa ne intalnim din nou si avem sa ne aratam unul altuia ce frumos este sa iubesti si sa fii iubit.

Un comentariu:

  1. monica foarte frumos scri, dar eu nu inteleg ceva de ce te agetzi de o sansa care e imposibila?? tu sti foarte bine ca a facut totul doar pt binele lui, si poate si pt al tau dar in gramaj prea mic... ai dreptate tea invatat ceva, dar nu tot pt ca daca iti arata tot vb altfel... cum spune el nici o fata/femeie nu a fost instare sa imi puna capac definitiv, nici macar eu:-)... el nu vede dincolo de cuvinte numai cand vrea si pt o persoana care il intereseaza... si sunt curioasa ce ai facut?? ai minit! ce ai mintit, pana unde ai fost instare sa duci minciuna?? un lucru sa sti oricat teai chinui niciodata nai sa minti perfect astfel incat el sa te creada, cunoaste minciuna o stimte mai bn sp, daca vrei sa iti fie bn sp adevaru da doare, dar cine stie ce e bn mai tz iti va cere scz ca sa suparat pe tine:-)... ranit unu pe altu crezi:-)?? eu sincer nu tu ai fost singura ranita in acest joc.. o intrebare ai curaju sa intri in jocu nostru, ai curaj sa lupti pt ce ai pierdut? gandestete bine si astept un raspuns:-)

    P.S. incearca sa vezi ce e mai bn pt tine fiecare zi are 24 de ore la fel trec, dar depinde cum alegi sa le consumi:-)

    RăspundețiȘtergere

si inima ta spune o frantura de un gand frumos ...