franturi de ganduri

Sunt doar franturi de ganduri ... desprinse toate din acel ceva ... si doar inima iti poate spune frumusetea ta ...

vineri, 30 decembrie 2011

Cand iubita isi asteapta ursuletul ...


4 comentarii:

  1. Dragutza poza,nu stiu unde ai mai gasit-o si pe asta da e foarte speciala.Ti-am spus ca iti urmaresc blogul si comentez,dar nu pot mereu,in fiecare secunda sa ma uit daca ai postat.TE IUBESC MULT BEBELUSUL MEU.

    RăspundețiȘtergere
  2. de curand am descoperit blogul tau,si il citesc cu mare drag!e SUPERB!niciodata nu am citit poezii atat de frumoase!tine-o tot asa!Alina.

    RăspundețiȘtergere
  3. monica cand ai timp te rog frumos cauta-ma sa vorbim am ceva foarte important sa vb cu tine, cred ca sti id meu[euemadarya2094].. emma

    RăspundețiȘtergere
  4. de ce eviti sa vorbesti cu mine?? nu iti cer prea mult cred, sau pt tine sa vb e greu!
    vreau sa iti spun ceva si cred ca sti toata povestea din perspectiva lu teddy, dar ar fi mai bine pt tine so auzi si din perspectiva mea.. ia gandestete umpic si punete tu in locu meu ai renunta dupa 3 ani la persoana care o iubesti? nu cred oricate greseli ai fi facut nai fi renuntat la el.. si inca ceva ce a fost intre noi a fost in fata, de ce iti faci atatea speranta ca o sa ai o relatie cu teddy, nu inteleg asta, tu chear te-ai indragostit de el doar de pe blog si mess?? mai nu stiu ce sa spun dar trebuie sa te gandesti umpic nu e ceva normal, sincer parerea mea! eu spre deosebire de tine am fost fata in fata cu el si stiu ce poate si ce ii cam trece prin cap, tu il sti ca de pe mess, dar fata in fata o sa fie cu totul altceva.. stiu ca te face din cuvinte si asta iti place, dar in fata ai sa vezi cu totu alta persoana:-(...

    eu nu iti cer mult iti cer o discutie normala, nimic mai mult! nu sunt asa de rea cum par, dar din pacate stiu ce e al meu si ce nu.. iti mai spun ceva si din tot sufletu tio spun gandestete umpic ca ai intrat intr-un joc in care poti sa iesi invingator sau invins:-)

    RăspundețiȘtergere

si inima ta spune o frantura de un gand frumos ...